Co nas raduje
Co nas raduje
Mam takie ogólnie pytanie. Co nas raduje, śmieszy, cieszy w życiu?
balustrady nierdzewne, drewniane i systemowe
Re: Co nas raduje
No na pewno nie to, że nikt nam nie odpowiada w nowym temacie 
Mnie radują święta, bo dawno już rodziców nie odwiedzałem i będę mógł trochę odpocząć od pracy.
Mnie radują święta, bo dawno już rodziców nie odwiedzałem i będę mógł trochę odpocząć od pracy.
Poznaj nową piosnkę Barda: "Wbijaj bile do bilarda".
Mnie też radują święta i najbardziej chyba to iż nie będę w nie pracował 
W naturze rzeczy leży to, że błąd meble biurowe rzeszów często bywa lepszy od prób jego naprawienia. W każdym razie dobro od dawna utrwalone jest zawsze bardziej pożądane od tego, co wprawdzie doskonalsze, ale nie ugruntowane.
-
Mnie, jako mamę, cieszą też takie głupotki, jak to, że tu http://www.superkoszyk.pl/pol_m_dla-dzi ... i-900.html, można kupić przez net rzeczy dla dziecka. Cały dzień siedzę w nim w domu sama i czasem nie mogę wyjść, a akurat czegoś zabrakło. Wtedy to idealne rozwiązanie...
mnie nurtują ludzie w marketach, zwłaszcza gdy idą jak na pielgrzymce, stoja w przejsciu lub ida i nagle zmienią kierunek wpadając na Ciebie
Mnie cieszy głównie moje hobby czyli sport i terrarystyka
fajnie jest mieć małą egzotykę w domu (o ile lubicie pająki, węże i jaszczurki) 
A co raduje ? no chyba to co każdego, czyli woooolne od pracy (w końcu długi weekend się zapowiada) i spotkania z rodziną, przyjaciółmi
pozdrawiam
A co raduje ? no chyba to co każdego, czyli woooolne od pracy (w końcu długi weekend się zapowiada) i spotkania z rodziną, przyjaciółmi
pozdrawiam
-
- Aktywista
- Kontakt:
a mnie raduje - ale tak po cichu i bez fajerwerków - na pare dni - bieganie po lesie lub po górach kiedy nie ma zbyt wielu turystów
- tak z rana 
i - chyba jak większość mam - chociaż jak byłam studentką nie wierzyła że ja tez to napisze - śmiechy i piski moich maluchów
i - chyba jak większość mam - chociaż jak byłam studentką nie wierzyła że ja tez to napisze - śmiechy i piski moich maluchów
Mama Joanny 2007 / cf i Zuzanny 2010 / zdrowa
http://asik-ak.blogspot.com/
http://asik-ak.blogspot.com/
Piękna pogoda, słońce, ciepło, to mnie najbardziej raduje, choćbym był niewiem jak zdenerwowany to wyjdzie słońce i jużjest spoko 
so good
Mnie cieszy gra w piłkę nożną. Może to prozaiczne ale sprawia mi przyjemność
wyjątkowe firmy eventowe
Szczęście i zdrowie bliskich plus dobroć innych ludzi.
Dobre tonery szczecin to podstawa.
Mnie raduję sympatia i bezintersownośc kompletnie obcych dla siebie osób.
Pierwsza wygrana w totka
co prawda nie miliony, ale kilkaset zł też cieszy 
sigma 18-250 znów na liście leków refundowanych.
to, że ostatnio pogoda dopisywała i udało mi się nieco łydki opalić 

fuchsiarz z Ciebie!
Słoneczko, uśmiech najbliższych, udany dzień... jak to się mówi małe rzeczy najbardziej cieszą 
Przychodzi Wam do głowy bluzy męskie sklep internetowy?
Jak jest ładna pogoda, uśmiech na twarzy bliskich mi osób, fajne koncerty i wakacje.
"Prawie całe nasze stajnie nieszczęście bierze się z porównywania siebie do innych."
Raduje mnie, że mam wolny dzień
Kogoś raduje też wolny wtorek? 
Wyborowe węże odciągowe
haha a mnie "raduje" że jutro poniedziałek i znów do pracy...